Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.


Ανανεωτική - Αντιρυτιδική Μάσκα Προσώπου
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Ανανεωτική - Αντιρυτιδική Μάσκα Προσώπου

Τιμή: €75.00


Η Ανανεωτική Μάσκα Προσώπου BIOflex® προλαμβάνει με φυσικό τρόπο την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο, τη ρύπανση, το άγχος και τις καθημερινές δραστηριότητες. Φορώντας την ενώ κοιμάστε ή καθώς χαλαρώνετε, η Μαγνητική Μάσκα Προσώπου BIOflex® βοηθά την επιδερμίδα σας να ξαναβρεί
τη νεανική της όψη και την ελαστικότητά της. Η επιδερμίδα σας δείχνει πιο λεία και η εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών, μαύρων κύκλων καθώς και το πρήξιμο στα μάτια, μειώνονται αισθητά.

Αρχίστε με μια καλή βάση
Καθημερινά εκατομμύρια γυναίκες προσπαθούν με βάση μόνο το μακιγιάζ να προστατέψουν την επιδερμίδα τους και να της δώσουν υγιή όψη. Εσείς χρησιμοποιώντας το προϊόν αυτό πάτε ένα βήμα παραπέρα, φροντίζοντας το δέρμα σας εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο, δηλαδή κάτω από την επιδερμίδα σας. Η σωστή βάση ξεκινάει κάτω από το μακιγιάζ σας με την Ανανεωτική Αντιρυτιδική Μάσκα Μείωσης των ρυτίδων της BIOflex® Μedical Magnetics inc. Χρησιμοποιώντας την καθημερινά, η μάσκα βοηθά την επιδερμίδα σας να ξαναβρεί τη νεανική όψη, την ελαστικότητά και την λάμψη της με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο σφριγηλή και λεία, και εμφάνιση των ρυτίδων και γραμμών να μειώνεται αισθητά. Θα αισθάνεστε τόσο όμορφη και θα φαίνεστε τόσο φυσική που ίσως ακόμη και το μακιγιάζ να πάψει να είναι.. απαραίτητο!!
Φροντίστε τον εαυτό σας όπως του αξίζει με την Ανανεωτική Αντιρυτιδική Μάσκα Μείωσης των Ρυτίδων της BIOflex®!