Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.


Μαγνητικές Ζώνες Μέσης & Κοιλιάς 12 μαγνητών
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Μαγνητικές Ζώνες Μέσης & Κοιλιάς 12 μαγνητών

Τιμή: €70.00


mes12m2Μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος που ταλαιπωρείται συχνά από πόνους και προβλήματα είναι η περιοχή της μέσης. Απλοί πόνοι, πιασμένα νεύρα, κοίλες και αλλοιώσεις των σπονδύλων, οσφυϊκά και ισχιακά προβλήματα, δισκοπάθειες, μας ταλαιπωρούν καθημερινά. Οι ζώνες μέσης βοηθάνε στην ανακούφιση από τους πόνους, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ταχύτερη αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων από τα κόκαλα και τους ιστούς της μέσης, στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και στην αποβολή των αλάτων που συσσωρεύονται στην περιοχή. Όταν το μαγνητικό τμήμα των ζωνών φορεθεί από το μπροστινό μέρος, βοηθάει στα προβλήματα της κοιλιάς.

Η μαγνητική ενέργεια συντελεί στην καλύτερη λειτουργία και αποτοξίνωση των εντέρων από τις βλαβερές τοξίνες που συσσωρεύονται εκεί και βοηθάει σε κολίτιδες. Επίσης είναι ιδανική για την ταχύτερη καύση του λίπους σε περιπτώσεις δίαιτας. Ανακουφίζει ακόμη και τους πόνους της περιόδου.

Η ζώνη 12 μαγνητών βοηθάει στα πιο σοβαρά προβλήματα της μέσης, όπως σπονδυλαρθρίτιδες, κήλες ή μετατοπίσεις δίσκων των σπονδύλων, χρόνιους πόνους, στενώσεις. Επίσης προσφέρει ανακούφιση στα προβλήματα της μέσης που επηρεάζουν τα πόδια και τα ισχία. Ιδανική για προβλήματα της κοιλιακής χώρας και των εντέρων.
:
! ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ !