Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.


Μαγνητικές Ζώνες Μέσης & Κοιλιάς 9 μαγνητών
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Μαγνητικές Ζώνες Μέσης & Κοιλιάς 9 μαγνητών

Τιμή: €50.00


Μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος που ταλαιπωρείται συχνά από πόνους και προβλήματα είναι η περιοχή της μέσης. Απλοί πόνοι, πιασμένα νεύρα, κοίλες και αλλοιώσεις των σπονδύλων, οσφυϊκά και ισχιακά προβλήματα, δισκοπάθειες, μας ταλαιπωρούν καθημερινά. Οι ζώνες μέσης βοηθάνε στην ανακούφιση από τους πόνους, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ταχύτερη αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων από τα κόκαλα και τους ιστούς της μέσης, στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και στην αποβολή των αλάτων που συσσωρεύονται στην περιοχή. Όταν το μαγνητικό τμήμα των ζωνών φορεθεί από το μπροστινό μέρος, βοηθάει στα προβλήματα της κοιλιάς.

zones2 mes9m1

Η μαγνητική ενέργεια συντελεί στην καλύτερη λειτουργία και αποτοξίνωση των εντέρων από τις βλαβερές τοξίνες που συσσωρεύονται εκεί και βοηθάει σε κολίτιδες. Επίσης είναι ιδανική για την ταχύτερη καύση του λίπους σε περιπτώσεις δίαιτας. Ανακουφίζει ακόμη και τους πόνους της περιόδου.

Η ζώνη 9 μαγνητών βοηθάει στα πιο ήπια προβλήματα της μέσης που προέρχονται από σκληρή εργασία, πολύωρη ορθοστασία, μια φυσιολογική φθορά των οστών λόγω ηλικίας ή από υπερβολικό βάρος. Είναι ιδανική για τα περισσότερα προβλήματα της κοιλιάς και για τους πόνους της περιόδου.
:
! ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ !