Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.


Μαγνητική Βάση Νερού
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Μαγνητική Βάση Νερού

Τιμή: €45.00


ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

bash1Η μαγνητική βάση νερού αποτελείται από μαγνήτες τοποθετημένους έτσι, ώστε το νερό να απορροφά τις ιδιότητες που δίδει ο Βόρειος αλλά και ο Νότιος πόλος. Η μαγνητική ενέργεια ενεργοποιεί το οξυγόνο του νερού, για την ακρίβεια, τον πυρήνα του οξυγόνου, με αποτέλεσμα το νερό αυτό να μην οξειδώνει τον οργανισμό και να μην κατακρατείται από τους ιστούς του σώματος. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας είναι καταπληκτικά καθώς βοηθάει στην καλύτερη πέψη του οργανισμού, αποτοξινώνει το συκώτι και το πάγκρεας, βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία των εντέρων και των νεφρών, και αποτοξινώνει τα έντερά από τις βλαβερές τοξίνες που συσσωρεύονται εκεί.

magnhto8erapeia1

Συμβάλει επίσης στην ταχύτερη απομάκρυνση λίθων ή άμμου που μαζεύονται στα νεφρά και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ακόμη βοηθάει τα παιδιά να έχουν καλύτερη ανάπτυξη, είναι κατάλληλο και για εγκύους καθώς ωφελεί τόσο την εγκυμονούσα όσο και το έμβρυο.

Τοποθετήστε μια φιάλη για 6-12 ώρες πάνω στη βάση και το νερό θα μείνει μαγνητισμένο μακριά από τη βάση για τις επόμενες 6-12 ώρες. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το λάδι ή το γάλα πάνω στη βάση.! ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ !