Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.


Μαγνητική Ζώνη Αυχένα
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Μαγνητική Ζώνη Αυχένα

Τιμή: €40.00


Μια από τις σοβαρότερες και πιο δισεπίλυτες παθολογικές καταστάσεις που προκαλεί η φυσιολογική φθορά του οργανισμού με την πάροδο του χρόνου, καθώς και η αυτοματοποίηση που επικρατεί σε όλες τις εκδηλώσεις της καθημερινότητας είναι το αυχενικό σύνδρομο. Λέγεται ότι στατιστικά τα ¾ των ενηλίκων κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν κάποιος μορφής πρόβλημα στην περιοχή του αυχένα, ενώ σε έναν στους έξι το πρόβλημα θα είναι ο χρόνιος πόνος.

ayx mes2 ayx mes3 ayx mes1

Τα κυριότερα συμπτώματα του αυχενικού συνδρόμου είναι πόνος στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και η μειωμένη λειτουργικότητα αυτής. Επίσης εμφανίζονται αστάθεια του αυχένα, ζαλάδες, ίλιγγος, πονοκέφαλοι καθώς και μουδιάσματα που μπορεί να εκτείνονται μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών.

Αν υποφέρετε και εσείς από πόνους, ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημά σας κάνοντας δώρο στον εαυτό σας την αυχενική ζώνη 4 μαγνητών που θα απομακρύνει τα άλατα και θα βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
:
! ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ !