Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.


Μαγνητική Ζώνη Κεφαλιού, VELVET
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Μαγνητική Ζώνη Κεφαλιού, VELVET

Τιμή: €30.00


kefvel1 kefvel2 kefvel3

Ένα από τα πιο βασανιστικά προβλήματα της σύγχρονης εποχής είναι ο πονοκέφαλος. Το καθημερινό στρες, η ένταση, η κακή διατροφή, ο μολυσμένος αέρας που αναπνέουμε και οι καταχρήσεις προκαλούν από ήπιους πονοκεφάλους μέχρι ισχυρές ημικρανίες. Οι μαγνητικές ζώνες κεφαλιού είναι φυσικό βοήθημα στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο και στην καλύτερη οξυγόνωση. Δίνουν συνολική ενέργεια σε όλο το σώμα και καταπολεμούν το άγχος. Επίσης, καταπραΰνουν τους πονοκεφάλους που προέρχονται από ορμονικά προβλήματα.

Μια ζώνη με ήπια μαγνητική ενέργεια που μπορεί να φοριέται αρκετές ώρες την ημέρα. Βοηθάει σε ήπιους πονοκεφάλους και ζαλάδες, στην ενδυνάμωση όλων των εγκεφαλικών λειτουργιών και ενεργοποιεί τους εγκεφαλικούς αδένες, ώστε να λειτουργούν φυσιολογικά.

Ιδανική για μαθητές και φοιτητές που καταπονούν το μυαλό σε καθημερινή βάση και για αθλητές που χρειάζονται μεγαλύτερη συγκέντρωση.! ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ !